SISTA MINUTEN!

384
restresor över hela världen, priser från
7748:-

Ska ni ut och resa?

billiga resor
Spela online casino hos playmillion.com
Chile
Litauen
Pal
Polen
USA

Resa vid jul och nyår

Det är med delade känslor man bokar sin resa över jul och nyår. Så härliga tider att vara hemma, men samtidigt så mörkt och kallt att man drömmer om värme. Och det är du inte ensam om - tiotusentals svenskar väljer att resa bort över jul och nyår och merparten planerar detta mycket långt i förväg. Det kan göra att det är lite svårt att hitta en billig resa. Dessutom vet flygbolag och hotell att de kan ta extra betalt, eftersom många vill resa iväg just då.

Redan ett år i förväg går det att boka sin flygbiljett och i många fall även charterresa. Det bästa och det billigaste försvinner snabbast, men tänk på att flygbolagen kanske inte alltid släppt alla platser och de kan komma att sätta in nya flygplan, så misströsta inte!

Våra tips på hur du bokar en billig resa över jul och nyår:

  • Var ute i god tid. Prenumerera på nyhetsbrev från charterbolag (Vingresor, Apollo, Fritidsresor) och lågprisflygbolag (t.ex. Norwegian, Ryanair) och kanske även skidresebolag om du är intresserad av en skidresa.
  • Håll ögonen öppna efter kampanjer, t.ex. att ett flygbolag trafikerar en ny rutt.
  • Var flexibel kring vart ni vill resa. Thailand är trevligt, men det finns många andra trevliga länder att besöka. Malaysia är t.ex. ett perfekt alternativ. Fundera ut lite olika platser ni kan tänka er och sök sedan resor utan att ha låst er till just en plats.
  • Var lite flexibel kring när ni vill resa. Fundera främst över om ni vill fira jul hemma eller borta och planera utifrån det. Tänk på att det kan vara billigare att resa på jul- eller nyårsafton, eftersom de flesta inte vill resa just då ...
  • Sök konstant och ge det lite tid. Har ni tur dyker det upp lediga platser när ni minst anar det.

Sök och boka din jul- och nyårsresa här eller använd sökformuläret till vänster