SISTA MINUTEN!

384
restresor över hela världen, priser från
7748:-

Ska ni ut och resa?

billiga resor
Spela online casino hos playmillion.com
Chile
Litauen
Pal
Polen
USA

Direktflyg

Vi har letat fram direktflyg från Sverige (inklusive Köpenhamn) till olika destinationer över hela världen.

Direktflyg från Sverige inrikes

Inrikesflygen i Sverige, flygplatser och flygbolag.

Direktflyg från Sverige eller Köpenhamn till Europa


Direktflyg från Sverige eller Köpenhamn till Nordamerika


Direktflyg från Sverige eller Köpenhamn till Asien


Direktflyg från Sverige eller Köpenhamn till Afrika


Direktflyg från Sverige eller Köpenhamn till Australien och Sydamerika

Man kan idag varken flyga till Australien eller Sydamerika direkt från Sverige. Läs istället om hur ni enklast tar er till Australien och Sydamerika.

Fördelar med att flyga direkt

Att flyga direkt till sin destination har flera fördelar. Den största fördelen för många är tidsvinsten, men tänk även på den miljömässiga aspekten.

Kortare restid
Om man flyger med mellanlandning är i regel det första flyget något ur kurs mot slutdestinationen och dessutom måste man i regel vänta i ett antal timmar på nästa flyg. Detta gör att den totala restiden oftast blir flera timmar längre än om man tar ett direktflyg.

Ökad chans att komma fram i tid med bagage
Är det istället alltför kort mellan flygen på flygplatsen man ska byta så finns det två risker. Dels kan första flyget vara försenat och då riskerar man att missa flyget man ska byta till. En annan risk är att bagaget man har checkat in inte kommer med och det är aldrig kul att börja sin semester med ett borttappat bagage. Att bagaget kommer bort är generellt en större risk när man byter flyg och vissa flygplatser är hårdare utsatta än andra.

Miljö
En annan aspekt är miljön. Med direktflyg är den totala flygtiden kortare och därmed generar man mindre miljöfarligt utsläpp. Dessutom blir kostnaden i regel högre om man flyger med mellanlandning. Även om flygbolagen i regel gör det billigare när man flyger med samma flygbolag hela vägen så måste man alltid betala flygskatt för varje landning man gör vilket trissar upp totalpriset något.